Ollies Mark Harrigan

Card draw simulator

Odds: 0% – 0% – 0% more
Derived from
None. Self-made deck here.
Inspiration for
None yet

Redburningdragon · 20

3 principes gebruikt voor het bouwen van dit deck:

  • Practiced skills: Deck heeft 5 skill kaarten(Overpower, The Home Front, Vicious Blow) die allemaal combat verbeteren, deze skills zijn ook telkens Practiced dus kunnen gevonden worden met practice makes perfect. Zo kan je confident in combat gaan als je PnP hebt in je hand.
  • Mark ability + Allies: Mark zijn ability zorgt ervoor dat je kaarten trekt als kaarten die je controleert damage nemen, waaronder natuurlijk allies. Grete Wagner, Guard Dog en Tetsuo Mori nemen allemaal graag/gemakkelijk damage. Om zo'n grote hoeveelheid allies te kunnen spelen is Charisma en in the thick of it toegevoegd, de trauma van in the thick of it is geen probleem omdat er een healer in het team zit. Om de allies nog beter te maken kan je ook de damage resetten door ze naar uw hand te laten gaan en andere allies zoeken door gebruik te maken van calling in favors. Ook zal je damage die je zelf hebt genomen kunnen transfereren naar uw allies door gebruik te maken van Painkillers en Smoking Pipe. (de damage die ze doen kan je op uw allies doen ipv uw investigator)
  • Guns: Mark zijn hoofd job is monsters uitschakelen hiervoor gebruik je de .32 Colt en .45 Automatic. Deze kan je gemakkelijk vinden met Prepared for the worst en Tetsuo Mori. Ook kan je de laatste kogel herladen met One in the chamber. Als je de oppurteniteit hebt kan je ook veel monsters proberen in één keer dood te maken en "Let God sort them out..." spelen voor extra expirience. Mark zal graag de extra expirience hebben om grotere wapens te kunnen kopen en omdat het Prepared for the Worst en Tetsuo Mori heeft zal je in de toekomst die grotere wapens Shotgun,Lightning Gun ook gemakkelijk kunnen vinden in je deck.
0 comments